Shapewear och kroppsstrumpor

Ett revolutionerande underklädesplagg är shapewear även kallad kroppsstrumpa som används för att forma kroppen och skapa en slankare siluett. Det som gör shapewear till något extraordinärt är att den genom sin smarta design och jämna resår formar kroppen utan att för den skull märkas under kläderna.

Föregångaren till kroppsstrumpan är korsetten som med hjälp av snörning och/eller hakar drar åt magpartiet och fyller upp bysten för en mer fördelaktig figur. Shapewear fyller samma funktion, men med denna slipper du allt som har med snören och hakar att göra eftersom att det är materialet på kroppsstrumpan som spänner åt vid de önskvärda partierna. Till skillnad från korsetten så är kroppsstrumpan tunn och komfortabel, lätt att använda och att tvätta.

Sexiga former med shapewear underkläder

Även om själva plagget som sådant kanske inte uppfattas som sexigt i sig så blir resultatet av användandet av shapewear kvinnliga och sexiga former. Kroppsstrumpor har en fast och stram passform som formar kroppen till ett mer fördelaktig uttryck, varför de blivit så populära att bära. Eftersom att det finns otaliga varianter av kroppsstrumpor som fyller olika funktioner för olika typer av kroppsformer finns det garanterat något för alla. Viktigt är dock att välja din kroppsstrumpa utifrån dina former och fundera på vilka områden som du vill strama åt för en slankare figur. Idag är många kroppsstrumpor sömlösa, vilket betyder att de varken syns under klänningen eller skaver, därför kan du utan problem bära din kroppsstrumpa hela dagen utan problem.